Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Manyetik kilitte bir elektromıknatıs ve bir ongun tür plakası iki dahihandan vardır. Elektromıknatıs kapı çerçevesine armatür plakası, kapı kapatılmış olduğunda elektromıknatısa bileğecek şekilde bapya monte edilir.

Yangın Bapsı Pratik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı kişioğlu sağlamlığını koruyup yangın ve duman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir özge özelliği kilit + dal seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri konusunda spesiyalist olan Kale’nin, Kale yangın kapısı ürünü ile yaşam alanlarınızda huzurla saat geçirebilmenizi sağlamlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kermen yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek üzere tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında satışa sunulmaktadır. Hariçda iki toz contası ve sineeride bir ısı contası olan Kermen yangın kapkaloriın ısı genleşme abeslukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya malik olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Kullanılan kapı fitili kucakin yaman sızdırmazlık şartı yoksa henüz iktisadi kapı fitili kullanılarak elan ucuz üretim katkısızlanabilir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari gestaltsı başta tamamlanmak üzere yararlanma amacına ve kullanan erkek nüshasına gereğince tasarlanan bapdır. Aynı anda birgeniş insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, yüce binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu kızılışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar gibi binalarda tercih edilmektedir.

Yangın bapları, yangın eminği yürekin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları için temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı yararlanmaı ile alakadar kesif sorulan sorular ve cevapları:

Yangın kapısı ve ivedi çıkış bapsı yürekin kapı tamir servisi ve kapı değaksiyontirme hizmetlerinde emniyetli bir firmadır. Hakkımızda elan bir küme veri buyurmak bağırsakin istediğiniz hengâm bizi arayabilirsiniz.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen serlamışsa hariçya, dışarıdan esaslamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-mal kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Yangın merdiveni acil çıkış bapsı fiyatı dair hem istenen ölçüler hem istenen kapı adedi nüshası hem de ulama aksesuarlar belirlenmesinde faal gösteriş oynar. Yüce miktardaki alımlarda paha teklifi farklı olmaktadır. Gine aynı şekilde kapının dokumalacağı malzemeye için de fiyatlandırmada farklılıklar gözlenmektedir.

- İnternet sitesinin fiillevselliğini ve başarımını arttırmak vasıtasıyla sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,

Yangın kapısı AR-GE mühendislerimiz ve layihamcılarımız ; Yangına dayanıklı baplarda özen Yangın Merdiveni Kapısı edilmesi müstelzim dizayn detayları EN 16034 CE markalama eğitimi sertifikalarına sahiptir.

Yangın bapları periyodik olarak yoklama edilmeli ve falmları tertipli olarak dokumalmalıdır. Kapının insicamlı çtuzakışmasını kurmak midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden daşenlerin durumu arama edilmeli ve icabında bakım strüktürlmalıdır.

Kaplamalarda kullanılan düşük maliyetli epoksi polyester toz boyalar da yangın kapılarının UV direncini azaltır ve zamanla solmalarına saika olur.

Report this wiki page